Най-известните популярни близнаци Светослав и Благовест Аргирови вдигнаха къщите си над Банкя,

...
Най-известните популярни близнаци Светослав и Благовест Аргирови вдигнаха къщите си над Банкя,
Коментари Харесай

Братя Аргирови вдигнаха къщи над Банкя, купили имота още преди 15 години

Най-известните известни близнаци Светослав и Благовест Аргирови вдигнаха къщите си над Банкя, признаха те пред " Галерия “. Купили парцела още преди 15 години, тъй като починалият им татко постоянно ходел във военния санаториум поради чистия въздух и те постоянно доста са харесвали курорта. Както и центъра на града, ситуиран в полите на Люлин планина.

Имотът им е на необикновено умерено и безшумно място, надалеч от шума и се намира малко над Банкя. Няма да са съседи на някогашния министър председател Бойко Борисов и Катя и Здравко от " Ритон “, тъй като къщите им ще се намират на напълно друго място.

Започнали градежа при започване на 2020 година и към този момент са издигнати постройките, само че остават довършителните работи вътре и обзавеждането им, където ще се вихрят съпругите им. Палатите ще са в друг жанр.  " Моята ще е късен барок, а на Светослав ще е в средиземноморски жанр. Ще имаме и басейн, единствено да сме живи и здрави, само че още не мога да кажа по кое време ще се нанесем в новите къщи, тъй като виждате какво става с цените на строителните материали ", издава Благовест.

Иначе не престават с компанията си за недвижими парцели. Кризата им се отразила, както на всички, само че се оправят. Работят и върху песни, които ще са част от новия им албум, който ще е подготвен през септември. Тогава те ще отпразнуват 40-годишнината на дуета си, основан през 1982 година. В тавата ще има и взаимни осъществявания с техни сътрудници, чийто имена обаче към този момент са загадка. Разбира се, албумът ще бъде показан на огромен концерт.

Известните близнаци желаят да напишат и своя автобиографична книга, която се надяват да пуснат през есента. Наскоро те отпразнуваха в стеснен фамилен кръг своя 63-ти рожден ден на 23 април. Двамата обаче в никакъв случай не си подаряват дарове, а съпругите им ги изненадаха с облекла и козметика. А синовете им ги поздравиха по скайпа, тъй като живеят в чужбина. Александър на Благовест, който е от първия му брак, е в Норвегия и двамата постоянно се чуват и виждат онлайн, като си приказват на италиански, тъй като наследникът му е позабравил българския.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР